Donaris 930 x 122

basescu

uzina_dacia1

FRANCEZII DE LA RENAULT LUCREAZĂ LA ÎNNOIREA GAMEI DACIA

Constructorul auto francez Renault se gândeşte deja la un înlocuitor pentru modelul Duster şi, pe ansamblu, la o gamă complet nouă marca Dacia, potrivit oficialilor companiei. Anunţul a fost făcut astăzi.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

„În 2013, la finele anului, am încheiat reînnoirea întregii game Logan cu ultimul Duster, care a fost lansat în septembrie-octombrie 2013. Astăzi avem o gamă complet nouă şi lucrăm la gama viitoare pentru Sandero. De asemenea, căutăm înlocuitor inclusiv pentru Duster”, precizează directorul de achiziţii al Renault Group România RGR, Antoine Aoun, care reiterează interesul companiei franceze pentru România.

„Exportăm în România, în India sau Brazilia. Avem o direcţie de achiziţii cu o masă totală de două miliarde de euro anual, cu foarte multă transparenţă. Reţeaua de furnizori angajează 130.000-150.000 de persoane, care lucrează direct sau indirect pentru Dacia. Cifra de afaceri în 2012 a fost de 4 miliarde de euro, echivalentul Renault-Dacia de 3% din PIB. Renault crede în această ţară în continuare, deoarece de la achiziţia Dacia avem investiţii în valoare de un miliard de euro şi nu am terminat. Vom continua cu putere, în forţă, şi este un mesaj important la adresa furnizorilor”, adaugă Aoun, ca răspuns la afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu privind faptul că în Argeş ar urma să nu se mai asambleze maşini Dacia din cauză că nu se construieşte autostrada Piteşti-Sibiu.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3