EcoMoto 930×122

pic

hiperSucces

HIPERMARKETUL PIC DIN PITEŞTI A FOST CUMPĂRAT

Lichidatorul judiciar al PIC SA, compania oamenilor de afaceri Cornel şi Ilie Penescu care opera hipermarketurile PIC, a anunţat astăzi că a finalizat vânzarea unităţii din Piteşti către niște investitori români.

Citiți și: Se deschide un nou supermarket în Pitești, în fosta locație PIC

PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services, lichidatorul PIC SA,  a finalizat vânzarea hipermaketului PIC Piteşti către investitori români, informează un comunicat al companiei. Hipermarketul este închiriat de câțiva ani societăţii Succes Nic Com, deţinută de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină, care îl administrează.

„Tranzacţia s-a realizat în urma unei proceduri de supraofertare, actualul cumpărător oferind un preţ mai ridicat decât societatea cu care se încheiase în prealabil un antecontract. Ne bucurăm că am reuşit să creăm premisele unui proces competitiv, prin care s-a reuşit maximizarea valorii activului şi, implicit, a gradului de recuperare a creanţelor creditorilor.”, declară Sorin Vlad, senior manager PwC România, fără a preciza, însă, cine sunt noii proprietari.

Citiți și: O taxă importantă s-a redus!

Conform planului de reorganizare, magazinul de 15.000 de mp din Piteşti a fost evaluat la aproximativ 5 milioane de euro. PIC SA, care a intrat în procedură de faliment în anul 2012, mai deţinea încă trei hipermarketuri, în Brăila, Călăraşi şi Craiova.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90