930×122 CAPRA 5

dacia

MIRCEA DRĂGHICI: „FELICIT DACIA-RENAULT!”

În aceste zile Dacia sărbătorește 15 ani de parteneriat cu Renault, una dintre cele mai fructuoase colaborări din economia românească, și 10 ani de la fabricarea primului Logan, autoturism apreciat în Europa, Africa, Asia și America de Sud.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

„Este un bun prilej să îi felicit pe toți cei care contribuie zilnic la succesul Dacia, oameni bine pregătiți din punct de vedere profesional, care mă fac să mă simt mândru că sunt argeșean. De asemenea, doresc să le urez tuturor celor care fac posibile performanțele acestei companii putere de muncă și cât mai multe realizări în România și în întreaga lume!”, este mesajul deputatului de Argeș Mircea Drăghici, consilier onorific al premierului Ponta pe probleme care țin de industria auto.

„În calitate de deputat de Argeș, susțin proiectul Guvernului de modificare a cadrului legislativ privind invențiile de serviciu și sunt mândru că salariații uzinei Dacia vor fi printre beneficiarii direcți ai rezultatelor activității mele din Parlament. În calitate de consilier onorific al prim-ministrului pe probleme ce țin de industria auto, vreau să îi asigur pe reprezentanții Dacia-Renault în România de sprijinul permanent al Guvernului Ponta. Una dintre cele mai importante realizări ale actualei guvernări pentru județul Argeș și, implicit, pentru uzina din Mioveni este demararea proiectului pentru autostrada Pitești-Sibiu, despre care ministrul Transporturilor a anunțat că va fi terminată integral până în anul 2019 și pentru care s-a obţinut o finanţare de 28 de milioane de euro de la Uniunea Europeană, bani necesari licitaţiei pentru studiul de fezabilitate. Este important să oferim sprijin Grupului Dacia-Renault printr-o legislație corectă și prin măsuri care să încurajeze achiziționarea de mașini noi, românești.”, adaugă Mircea Drăghici.

Citiți și: Vești proaste! Anunțul a fost făcut

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90