EcoMoto 930×122

etichete

O NOUĂ HALĂ DE PRODUCȚIE LA IEȘIREA DIN PITEȘTI

Pe un teren de 4.341 de mp situat în extravilanul Piteștiului pe DN 65B (drum care leagă DN 65 Slatina – Pitești de autostrada A1 Pitești – București), în zona Bănănăi, „pe partea stângă a DN 65B în sensul spre Capitală”, va funcționa o hală de producție și de depozitare.

Citiți și: Argeș. Incendiu devastator la o hală de producție

Aici vor fi fabricate etichete speciale pentru marcarea cablurilor, investiția fiind făcută de o firmă piteșteană, SC 2D Barcode Solutions SRL, care deține acest teren.

Hala va avea regim de înălțime parter înalt și va funcționa pe circa 1.545 de mp din suprafața totală a terenului. Vor fi amenajate și spații verzi, gazon, parte carosabilă și pietonală și 14 locuri de parcare. Accesul se va face din DN 65B.

Citiți și: Pitești. Incendiu la hală

Zona în care va funcționa hala este deservită de rețele de alimentare cu energie electrică și, respectiv, gaze și rețele de telecomunicații-fibră optică. În schimb, nu există rețele de apă și canalizare, acestea fiind realizate pe cheltuiala investitorului.

Incinta va fi împrejmuită cu gard pe toate laturile sale. Înălțimea gardului va fi de cel mult 2 metri.

Terenul din extravilan pe care va funcționa hala este în prezent unul agricol, urmând ca prin elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ) acesta să fie introdus în intravilan.

În octombrie anul trecut, Primăria Pitești a emis un certificat de urbanism. Investitorul așteaptă acum realizarea și aprobarea PUZ-ului și a Regulamentului Local de Urbanism. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90