NOR CURIER 930X122

hala

Mega proiect în Pitești. Așa ceva nu s-a mai văzut!

Mega proiect în Pitești. Așa ceva nu s-a mai văzut!

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

Primăria Pitești a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind o nouă investiție imobiliară.

De această dată, este vorba despre o investiție cu caracter industrial.

Citiți și: O veste fabuloasă vine de la Spitalul Județean

Mai precis, este vorba despre aprobarea Planului Urbanistic Zonal și a R.L.U. aferent acestuia elaborate pentru introducere în intravilan și reglementare urbanistică în vederea realizării investiției ”Construire hală depozitare și împrejmuire teren” în municipiul Pitești, DN 65B.

Investiția, dacă va fi aprobată și de Consiliul Local al municipiului Pitești, va fi realizată de firma Dodi Plast SRL din Pitești pe un teren de peste 14.000 mp.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

9 comentarii

  • Bogdan spune:

    Si asta este mega proiect? Alti bani matrasiti de primarie?

  • Anonim spune:

    Megahiperproiect din plastic. Ce articol care spune nimic! Câte locuri de muncă create, câți bani la bugetul local, care este impactul ecologic?

  • Cornel spune:

    Ce titluri imbecile! Parcă ar fi făcute de Dan Diaconescu.
    Ce poți spune despre un oraș în care construirea unei magazii este catalogata mega proiect.
    Vai de p……rimăria noastră!

  • Cris spune:

    F bine grăiesc cititorii anteriori !Se vede treaba că nu sunt chiar toți vânduți PSDului.Trebuie doar sa fie uniți contra mafiei,să nu-și mai împrăștie voturile cu partide naziste sau de analfabeți ca AUR sau unele de buzunar și să voteze doar cu cei care au șanse mai mari să-i învingă inclusiv la alegerile centrale(guvernamentale) pe derbedeii astia din PSD.Si ce dracu legi sunt astea ?De ce sa bagi teren în intravilan ,ca sa poți să construiești ?Și dacă fac o ferma in camp la fel trebuie sa fac ?Ca sa ce ?Sa poată o primărie oarecare sa ia bani gratis de pe urma unora care muncesc ?Să-l scoți din agricol înțeleg dar de ce să-l bagi neapărat în intravilan ?Ce tara de cacao !

  • Matei spune:

    Credeam ca s-ar face referire la un spital ca cel de la Mioveni, la o sala de concert, la un teatru, la vreo artera rutiera suspendata, la vreun proiect de reabilitare a imobilurilor de patrimoniu fara alterarea stilului original cu termopane si alte adjuvante „moderne”. Cu alte cuvinte gandul la un proiect util care sa „puna Pitestiul pe harta”. Asa cum isi afirma existenta orasul Mioveni.
    O…hala de depozitare? Cui prodest introducerea suprafetei de teren in acest…circuit economic?

  • Și celor zise de Caragiale, „Și noi cu cine votăm?”, sau mai corect cu cine v om vota, la următoarele alegeri?? 🤔

  • DAX spune:

    Ce sa avem cu Primaria?Nu face Primaria astfel de investitii.Aici nu e treaba Primariei pt. ca este o investitie privata.Normal ca il baga in intravilan pt. a avea utilitati si pt. taxe si impozite la bugetul local.
    Ca sa pui Pitesti pe harta trebuie niste investitii care sa aduca ulterior bani la bugetul Primariei si care sa se amortizeze destul de repede.Acele investitii trebuie sa aduca consumatori(turisti) care sa aiba ce sa vada si ce sa faca.Sau sa aduca investitori in PRODUCTIE care sa dea locuri de munca decent platite, ceea ce este f.greu in momentul de fata cand avem utilitati mai scumpe decat in vestul Europei.De aceea fug toti in China sau Vietnam sau Cambogia sau Sri Lanka unde utilitatile,taxele si conditiile de a creste o afacere sunt cele mai bune.Nimeni nu vine sa piarda bani sau sa munceasca doar de amorul artei.
    Nu ar strica nici o baza militara NATO pt. ca tot avem scoala de subofiteri.In Germania s-au creat orasele in jurul bazelor militare si au trait f. bine.Ar trebui sa ne axam pe acest domeniu mai ales dupa noua orientare strategica a NATO si mai ales ca militarii consuma.Ar aparea mici fabricute de echipamente,alimente si multe altele.Un aeroport militar la Geamana nu ar fi exclus.Idei se mai gasesc dar trebuie ca cineva sa insiste si daca tot avem terenuri,nu ar strica sa le dam valoare.

  • Dani spune:

    Primăria ar trebui sa trimită niște controale la DODI PLAST ca salariați primesc minim pe economie în mana și pana la salar de 2000 de lei primesc din buzunar ,adică restul de 500 nu plătesc impozit.Inseamna ca și vânzările lor sunt tot la negru .

  • Marin spune:

    Primăria ar trebui sa trimită niște controale la DODI PLAST ca salariați primesc minim pe economie în mana și pana la salar de 2000 de lei primesc din buzunar ,adică restul de 500 nu plătesc impozit.Inseamna ca și vânzările lor sunt tot la negru .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90