930×122 CAPRA 5

finante

Ofertă de nerefuzat la Finanțe!

Ofertă de nerefuzat la Finanțe!

Citiți și: O nouă ediție Tezaur: Cu ce dobânzi neimpozabile vine acum statul

Programul Tezaur, prin care populația poate împrumuta statul, va continua în noiembrie, anunță Ministerul Finanțelor.

De această dată, dobânzile sunt mai mari decât în octombrie, respectiv de 8,7% pe 1 an și 9,15% pentru emisiunea de 2 ani (plătibilă anual).

Citiți și: Oportunitate de a face bani la Finanțe!

În octombrie, dobânzile erau de 7,75% și 8,1%. Titlurile de stat au valoare nominalã de 1 leu și sunt în forma dematerializatã.

Cei interesați pot subscrie de marți, 1 noiembrie, până în ziua de 25, prin Poșta Română, direct la Trezorerie sau prin Spațiul Privat Virtual.

Titlurile de stat emise în cadrul Programului Tezaur sunt transferabile și se pot rãscumpãra în avans.

Un investitor poate efectua una sau mai multe subscrieri în cadrul unei emisiuni. Investitorii au posibilitatea anulãrii subscrierilor deja efectuate doar în perioada de subscriere, prin depunerea unei cereri. Sunt eligibile persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani la data efectuãrii subscrierii. Veniturile obținute din investirea în oferta de economisire lansatã de Ministerul Finanțelor sunt neimpozabile.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90