930X122 MAIA

lege

PROIECT DE LEGE INIȚIAT DE PSD PENTRU SPRIJINIREA INDUSTRIEI AUTO

PSD promovează în Parlament un set coerent de măsuri care sprijină relansarea industriei auto (Dacia, Ford și firmele de componente) și de electrocasnice din România, proiect care va da de lucru la sute de mii de angajați și ar putea contribui la asigurarea unor venituri certe și consistente la bugetul statului.

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Proiectul de lege inițiat de către parlamentari ai PDS din Argeș, Dâmbovița, Dolj și Satu-Mare prevede:

Dublarea, până la 910 milioane de lei a bugetului programului de stimulare a înnoirii parcului auto național. Beneficiarii programului primesc și o bonificație suplimentară de 1000 lei, dacă optează pentru cumpărarea unui autoturism din producția internă.

Citiți și: Se întâmplă în toate școlile! OBLIGATORIU

Majorarea, până la 310 milioane de lei, a bugetului programului național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante energetic.

Majorarea, până la 210 milioane de lei a bugetul programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor eco.

Menținerea primelor de casare și a ecotichetului la nivelul actuală

Mentinerea voucherului valoric, diferențiat pe tipuri de echipamente de uz casnic, la nivelul actual

Banii necesari sunt asigurați din Fondul Național de Mediu care se suplimentează la 780 de milioane de lei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3