930×122 CAPRA 5

argeș mall

PROIECT: PASARELĂ ÎN TUDOR VLADIMIRESCU

Proiect: Pasarelă în Tudor Vladimirescu. O pasarelă auto și pietonală ar urma să fie construită în cartierul piteștean Tudor Vladimirescu.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

Investiția, de 6 milioane de euro, face parte din proiectul viitorului mall pe care dezvoltatorul Prime Kapital urmează să îl construiască în Tudor Vladimirescu.

Potrivit dezvoltatorului, pasarela va intra în posesia municipalității gratuit, oferind siguranță locuitorilor din zonă.

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

Astfel, pe lângă centrul comercial, Argeș Mall (investiție care se va ridica la 80 de milioane de euro), ”Prime Kapital dezvoltă din resurse exclusiv proprii o pasarelă auto-pietonală, o investiție de 6 milioane de euro pe care o va transfera gratuit municipalității după finalizarea construcției.

Este vorba despre o alternativă la trecerea căii ferate care separă în prezent pe cei 16.000 de locuitori din cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului.

Pasarela va fluidiza traficul din zonă și le va oferi pietonilor un mod sigur de a traversa calea ferată, prin comparație cu ce se întâmplă în prezent, când, în lipsa unei infrastructuri adecvate, aceștia își riscă zilnic viața traversând la nivel cu liniile de cale ferată”, transmite dezvoltatorul.

Mihail Vasilescu, partener Primel Kapital, afirmă că zona va fi transformată complet. ”Proiectul nostru este un pas înainte în procesul de dezvoltare a Piteștiului și va crește capacitatea de atracție și retenție a orașului pentru generațiile tinere, factor esențial în dezvoltarea pe termen lung a oricărei comunități”.

Amintim că odată cu viitorul mall în Pitești ar urma să fie înființate și 1.400 de noi locuri de muncă. De asemenea, parte a viitorului mall va fi și un hipermarket Carrefour, pe o suprafață de aproximativ 10.000 de mp.

Potrivit sursei citate, Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar important, activ în Europa Centrală și de Est, cu o prezență amplă pe piața din România, integrat pe verticală.

Echipa numără peste 200 de specialiști în domeniul imobiliar, care îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construirea proiectelor și până la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților, conform dezvoltatorului. (Foto: descriptiv) 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90