EcoMoto 930×122

argeș mall

TRANSFORMARE RADICALĂ ÎN PITEȘTI

Transformare radicală în Pitești. O zonă importantă din cartierul piteștean Tudor Vladimirescu ar urma să fie transformată total printr-o investiție de 80 de milioane de euro. Este vorba de mall-ul pe care dezvoltatorul Prime Kapital îl va construi în zonă.

Citiți și: Argeș Mall, anunțul serii care schimbă tot!

”Proiectul va înfrumuseța peisajul urban din zonele Tudor Vladimirescu și Frații Golești, va rezolva problema istorică a infrastructurii deficitare din cauza căreia locuitorii cartierului Tudor Vladimirescu sunt izolați de restul orașului și va îmbunătăți experiența de shopping a argeșenilor prin construirea unui centru comercial modern, Argeș Mall”, transmite dezvoltatorul.

Investiția ar urma să fie realizată pe o suprafață de 13 hectare, în locul sitului industrial actual. „Compania și-a asumat reconversia unei zone industriale din inima orașului cu aspect dezolant și cu activități poluante într-un amplasament urban, modern și atractiv pentru piteșteni și argeșeni, indiferent de vârstă”, precizează sursa citată.

Citiți și: Argeș Mall, inaugurare! F-A-N-T-A-S-T-I-C!

„Municipiul Pitești are o economie cu un potențial important de creștere pe termen mediu și lung. Dar potențialul economic nu este îndeajuns ca nevoile piteștenilor să fie complet satisfăcute. Pentru materializarea acestui potențial, Piteștiul și locuitorii lui au nevoie de investiții, au nevoie de locuri de muncă satisfăcătoare și de o ofertă de servicii și spații de petrecere a timpului liber de calitate superioară.

Proiectul nostru este un pas înainte în procesul de dezvoltare a Piteștiului și va crește capacitatea de atracție și retenție a orașului pentru generațiile tinere, factor esențial în dezvoltarea pe termen lung a oricărei comunități”, declară Mihail Vasilescu, partener Prime Kapital.

Amintim că odată cu viitorul mall în Pitești ar urma să fie înființate și 1.400 de noi locuri de muncă. De asemenea, parte a viitorului mall va fi și un hipermarket Carrefour, pe o suprafață de aproximativ 10.000 de mp.

Potrivit sursei citate, Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar important, activ în Europa Centrală și de Est, cu o prezență amplă pe piața din România, integrat pe verticală.

Echipa numără peste 200 de specialiști în domeniul imobiliar, care îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construirea proiectelor și până la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților, conform dezvoltatorului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3