New Profesional Consult 930 x 122

dacia

RENAULT, MUTARE URIAȘĂ ÎN ROMÂNIA

Renault, mutare uriașă în România. A fost desemnat managerul de proiect pentru viitorul nou sediu al Groupe Renault Romania, sediu care se construiește în București.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Manager de proiect a fost aleasă compania imobilară JLL România. Alegerea a fost făcută de Globalworth şi Elgan Group, care dezvoltă acest proiect.

Compania va presta servicii de dirigenție de șantier, de verificare a regulilor de siguranță pe șantier, de management de proiect și de cost management.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Cu sucursale în 80 de țări, inclusiv în țara noastră, JLL este o companie globală specializată în servicii profesionale și de management al investițiilor destinate domeniului imobiliar. Compania își are originea în Londra.

Amintim că la sfârșitul lunii trecute au început lucrările la fundaţia viitorului nou sediu din București al Groupe Renault România. Clădirea se va numi Renault Bucharest Connected (RBC).

Este pentru prima dată de la venirea Groupe Renault (proprietarul uzinei Automobile Dacia din Mioveni – Argeș) în România când compania va muta într-un singur spaţiu toate activităţile sale situate în Bucureşti (design, inginerie, servicii de business, comerţ şi alte funcţii suport). Subiectul pe larg, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90