SMART KIDS 930X122

bloc

SCHIMBARE LA FOSTUL BLOC CEZ DIN PITEȘTI

Schimbare la fostul bloc CEZ din Pitești. Scos la vânzare în urmă cu câțiva ani, fostul bloc CEZ din Pitești încă nu și-a găsit cumpărător.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Clădirea, cu parter şi opt etaje, are o suprafaţă totală de circa 7.000 de mp şi este situată aproape de centrul Piteştiului. Mărimea sa, lipsa spaţiilor pentru parcare şi instalaţiile vechi din interior au făcut ca până acum nimeni să nu o cumpere. Pe cale de consecință, proprietarul (fostul CEZ, actuala Distribuție Oltenia) a operat o substanțială schimbare a prețului de vânzare, pe care l-a scăzut de la 4.500.000 de euro la 1.700.000 de euro.

Blocul este nefolosit din anul 2012, firma furnizoare de energie electrică mutându-și sediul în zona cartierului Craiovei, aproape de ieşirea din Piteşti către Bradu.

Citiți și: Ireal! Și-a construit o vilă pe un bloc cu opt etaje!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3