EcoMoto 930×122

McDonald’s

SE ÎNCHIDE MCDONALD’S TRIVALE

Se închide McDonald’s Trivale. Restaurantul McDonald’s de la parterul Trivale Shopping Center din centrul municipiului Pitești ar urma să fie închis.

Citiți și: Tentativă de fraudă! Atenție la McDonald’s România!

Surse apropiate companiei susţin că închiderea restaurantului ar urma să aibă loc cel mai devreme în luna februarie a acestui an.

În locul restaurantului McDonald’s, în Trivale Shopping Center ar veni alt gigant american: lanțul de cafenele Starbucks. Conducerea centrului comercial ar fi semnat deja cu Starbucks contractul de închiriere a spațiului (contract care ar fi mai avantajos pentru mall din punct de vedere financiar decât cel cu lanţul de restaurante fast-food McDonald’s).

Citiți și: McDonald’s face anunțul zilei!

Reprezentanţii McDonald’s ar căuta în prezent un alt spaţiu în centrul Piteştiului pentru a muta restaurantul.

Este primul local pe care Starbucks l-ar deschide în Piteşti. Pe lângă cafea măcinată și băuturi de tip espresso, Starbucks vinde în localurile sale ceaiuri, băuturi îmbuteliate, produse de foietaj și sandwich-uri.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90