EcoMoto 930×122

fast-food

E OFICIAL! GIGANT FAST-FOOD CELEBRU VINE ÎN ROMÂNIA

E oficial! Gigant fast-food celebru vine în România. Un alt lanț celebru de restaurante de tip fast-food va intra pe piața din România. Este vorba de lanțul american Taco Bell, informează zf.ro.

Citiți și: Concurența de temut a McDonald’s și KFC! Un nou fast food în Pitești

Potrivit sursei citate, primul restaurant din țara noastră al gigantului fast-food din Statele Unite ale Americii va fi deschis la toamnă în București, în centrul comercial Băneasa Shopping City.

Zf.ro precizează că brandul american va fi adus în România în sistem de franciză de către Sphera Franchise Group SA. Este compania care are şi francizele altor branduri internaţionale: KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery.

Citiți și: Exclusiv. Un nou fast-food McDonald’s în Pitești! Locația: surpriză!

Taco Bell este specializat pe mâncăruri cu specific mexican. Lanțul (compania și francizele sale) operează mii de restaurante în țări din întreaga lume (în SUA și alte 25 de țări), cu vânzări anuale de peste 9 miliarde de dolari.

În România, lider detașat pe piața fast-food este McDonald’s, urmat de KFC.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3