930 x122 grota rece

dacia

PACE LA DACIA – IATĂ CU CÂT VOR CREȘTE SALARIILE!

Negocierile de la uzina Dacia din Mioveni, care, la un moment dat, dar mai mult de „decor”, păreau în impas, s-au încheiat astăzi cu bine.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Administrația și sindicatul s-au înţeles în contul anului 2015 pentru o creştere salarială generală de 150 de lei pentru operatori şi funcţionari, aplicabilă încă din luna în curs, şi, tot din ianuarie, de 100 de lei pentru personalul administrativ (TESA) din primul nivel managerial. În plus, în luna aprilie vor avea loc creşteri individuale de 1, 9% pentru personalul administrativ din primul nivel de management şi de 3% pentru cel din managementul secundar.

Salariaţii vor beneficia şi de o primă de rezultat pentru 2014, în valoare de 1.410 lei, care va fi plătită în luna mai. De asemenea, valoarea tichetelor cadou va fi de 70 de lei.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Potrivit înțelegerii, contractul colectiv de muncă este semnat pentru un an, iar nu pentru doi consecutiv așa cum își dorise inițial administrația.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90