Donaris 930 x 122

fotbal

CEATA LUI PIȚIGOI

Ultima calificare se pierde deja undeva în negura timpului. La nivel de națională, de ani buni încoace trăim, mărunt, la periferia fotbalului internațional.

Citiți și: Breaking: Două mari bănci din România au probleme! Clienții, afectați

Să fim sinceri cu noi înșine și, deloc pătimaș, lucid și rece, să ne recunoaștem limitele. Sunteți amărâți? Frustrați? De ce? Chiar mai aveați așteptări? Ceata lui PIȚIgoi nu practică fotbalul. Exersează un soi de alergătură obosită. Fără cap și fără coadă. Cu un joc la voia întâmplării, plat, lipsit de strălucire, de pase inteligente și driblinguri agresive.

Nu, campionatele mondiale și europene nu sunt pentru iobăgime. Nu sunt pentru ăi de păcălesc mai abitir fotbalul. Nu sunt pentru noi. Noi stăm acasă. De multă vreme stăm. În fața televizorului. Privind la alții cum fac performanță.

Citiți și: Hai, România!

Iar ceata lui PIȚIgoi este consecința anilor în care fotbalul românesc, de la rădăcina centrelor de copii și juniori și până la liga lui Mitică, s-a acoperit de corupție, indiferență, bătaie de joc, îngâmfare și prostie. Ca microbiști și iubitori de națională, vom trăi pe mai departe cu amintirea firului de iarbă vrăjit de magia driblingurilor lui Hagi. Bine că măcar amintirile ne sunt frumoase. (Foto: ziarulring.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90