930 x122 grota rece

ion popa

IANI FACI NANI ÎN BRAȚELE PESEDIMII ARGEȘENE

Urmându-și cârmaciul ca turma de oi ciobanul hăulind, liberalii au ales să apuce pe calea sinuciderii politice. Foarte bine. Este dreptul fiecăruia să opteze. Nu stăm aici să deslușim de ce Crin Antonescu a preferat ridicolul în locul unei strategii inteligente pentru PNL. Însă odată ce ai intrat în opoziție și ai decis să scuipi, ca o țoapă, pe obrazul foștilor tăi parteneri, fă-o până la capăt.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Iani Popa, de la Argeș, șmecherește, cu un picior în căruță și cu altul în teleguță, e și în opoziție, dar și la putere. Înjură pesedimea, dar nu pe toată. Nu pesedimea lui Nicolescu, a lui Tecău și Pendiuc. Puneți-l pe domnul Iani să-l ia public la rost pe Nicolescu sau pe Tudor de la Primărie la fel de aprig cum o face cu Ponta sau cu Șova. Firește că nu va articula un sunet.

Firește pentru că Popa a fost și este în brațele pesedimii argeșene ca un sugar în brațele mamei. Cum să crezi în antipesedismul domnului Iani când domnul Iani se lasă aici dulce legănat de pesedime? După ce Crin Antonescu a sunat retragerea de la guvernare Iani Popa nu s-a lepădat de Nicolescu, Tecău și Tudor. Nu. A reînnoit legământul de „iubire” cu baronimea pesedistă.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

Nu îi este domnului Iani rușine să mimeze antipesedismul când jumătatea lui politică din PNL, Costică Polexe, stă și azi pe scaunul de vice la Consiliul Județean tocmai ca urmare a bunei înțelegeri cu pesedimea argeșeană? Nu îi este rușine să joace rolul opozantului când toată directorimea liberală din Argeș a rămas, ca o nesimțită, la masa cu bucate, în funcții, umăr la umăr cu pesedimea, deși partidul a ieșit de la guvernare? Nu îi este rușine?

Domnul Iani, (încă) președinte al PNL Argeș, rostogolea mai zilele trecute cuvinte grele la adresa ministrului Dan Șova. Că e mincinos, blazat și obosit. Are domnul Iani bărbăția politică să-i spună că-i mincinos și lui Nicolescu? Sau lui Tecău că-i blazat? Sau că-i obosit primarului Pendiuc? Ai, domnule Iani?

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3