New Profesional Consult 930 x 122

dumitru voicu

MITICĂ, VODĂ DE MICEȘTI

Să ne fie limpede și bine să ne intre la cap: Voicu nu e ca tine și ca mine. E mare sculă pe autobasculă. Ce nouă interzis ne este, Măriei Sale, Vodă de Micești, nu. El e primar, mă! Cum îndrăznit-a agentul Bădiță, din uniforma-i de polițai de stradă, să-i zică Înălțimii Sale câte-n lună și-n stele despre lege?

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Ce-i aia lege? Măria Sa, om cu greutate și lănțoc la gâtu-i de edil cu ceafa groasă, are legea Lui. El dacă vrea să fluiere, fluieră. Dacă inima-i poftește să calce un polițist, calcă. Dacă vrea mârlan să fie, este.

Devreme ce în buricul reședinței de județ își ridică poalele-n cap, care i-or fi apucăturile Măriei Sale pe moșia de la Micești? Care?

Citiți și: Un polițist din Pitești, salvatorul neașteptat al unei tinere, lângă Dedeman

Imaginați-vă acum că scena din parcarea Primăriei Pitești s-ar fi petrecut la americani, de pildă. Măria Sa Vodă ar fi făcut degrabă cunoștință cu o tandră pereche de cătușe. Brățările potrivite pentru ultraj. La noi, nu. Măria Sa e lăsată slobodă prin lobodă.

Dar partidul? Cum partidul? Ce treabă are partidul? Are. Mitică Vodă de Micești e pesedist. Auzirăți careva vreo vorbă, două de la ăi mai mari din PSD-ul argeșean? De-o scuză, de-o măslină, de-o delimitare, măcar așa, de ochii lumii? Alo, tovarăși de la PSD, aveți un „bizon” în curte! Vă pasă și vouă măcar un pic?

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90