930 x122 grota rece

jandarmeria

NU VĂ MAI DUCEȚI COPIII LA PROTESTE!

Nu vă mai duceți copiii la proteste! Violențele provocate de derbedei sunt atât de evidente, încât a te mai întreba de ce jandarmii au intervenit în forță te încadrează, temeinic, în categoria naivilor.

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Huliganii (întâmplător sau nu acolo, infiltrați sau nu) au „scuipat” pe zecile de mii de manifestanți pașnici. Au călcat în picioare un protest PERFECT JUSTIFICAT. Dar, atenție!, și să ne intre bine în cap!, un protest fără… organizatori. Dacă tot mestecăm statul de drept în gură până ne dor fălcile, haideți să înțelegem că legea este lege și că un protest de stradă trebuie să fie asumat. Nu „doar” pentru că legea o cere, ci pentru că un protest fără „identitate” în dreptul organizatorilor poate degenera mult, mult, mult mai ușor în violență decât un protest asumat de persoane cu nume și prenume.

Oamenii pașnici au avut de suferit din cauza derbedeilor (puși sau nu de cine vreți voi, de PSD, de SRI, de Umbra lui Mircea la Cozia, asta oricum nu o vom afla prea curând). În situații similare, oriunde și oricând în orice țară democrată din Occident, iar să ne intre bine în cap!, jandarmii acționează nu fix la fel, ci poate chiar mai dur. Pentru că în țările democrate din Vest legea e lege. Nimeni nu se joacă acolo cu legea, iar dacă se joacă plătește.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție care va bucura mulți elevi, părinți și profesori!

Au existat victime dintre protestatarii pașnici și pentru că INEVITABIL în astfel de situații suferă și oameni nevinovați. INEVITABIL.

Evident că și Jandarmeria a avut partea ei de vină. Nu înțeleg cum femeia jandarm (căreia îi doresc sănătate) și colegul ei au ajuns pe mâna acelor brute, de pildă (diversiune?). Și e grav și e impardonabil că brutele au putut ajunge în situația în care să îi sustragă femeii jandarm arma. Și este evident că jandarmii au lovit și manifestanți pașnici. INCLUSIV JURNALIȘTI au avut de pătimit. Acei jandarmi care au făcut abuz de forță TREBUIE ANCHETAȚI.

A fi anti PSD nu înseamnă a aproba violența unor huligani. Derbedeii trebuie îndepărtați, încătușați, arestați, pentru că altfel derbedeii vor îndepărta oamenii de bun simț de mitingurile PERFECT JUSTIFICATE.

Încă ceva: NU VĂ MAI DUCEȚI COPIII LA PROTESTE, cu atât mai puțin la proteste neautorizate și potențial violente! Nu vă mai expuneți copiii! Copilul nu trebuie nici să fie pus să stea în cap în fața tovarășei Dăncilă și a tovarășului Ionică și nici să „protesteze” pentru democrație, privindu-și părinții în timp ce dau m..e PSD-ului și, eventual, inhalând gaze lacrimogene. (Sursă foto: adevarul.ro) 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3