930×122 CAPRA 5

ana

ȚĂRĂNOI ȘI ȚOAPE. CE RĂU V-A FĂCUT REGINA?

Nulități cu bale la gură, prostovani în cap cu roi de muște amețite, țărănoi și țoape au slobozit în zilele din urmă cuvinte grele împotriva Reginei. Avem cumplita neșansă de a fi contemporani cu o gloată de imbecili periculoși.

Citiți și: PRINCIPESA MARGARETA VINE ÎN ARGEȘ. INTRAREA PENTRU PUBLIC, LIBERĂ

Toți alcoolicii, toate frustratele și cutrele pământului și toți nebunii nespitalizați s-au strâmbat scuipând cu poftă pe sicriul Majestății Sale. Hemoroizi cu chip de om, neobolșevici cu creierele spălate, bețivi duhnind a vodcă ieftină și urâte crăcănate de care și dracul fuge îngrozit.

Nu trebuie să-ți fi plăcut Regina. Ba chiar ai dreptul, din motive pe care nu ți le pot înțelege, să o detești. Nu ai, însă, voie să înjuri ca un smintit îngălat un om care tocmai s-a prăpădit și care nu ți-a făcut ție, ratatule, în niciun fel, vreun rău. Dar României? României ce rău i-a făcut Regina, mocofanule? Tu și toată generația de Pokemoni isterici care în aceste zile v-ați lăbărțat în mojicie ați merita sute de șuturi în fund și sute de palme zdravene după ceafă.

Citiți și: (VIDEO) FUNERALIILE REGINEI ANA S-AU ÎNCHEIAT

Văd colegi din presă care, poate la fel de indignați ca mine, încearcă să le explice civilizat acestor bădărani de ce atitudinea lor este incorectă. E ca și cum ai încerca să-i vorbești unei vite despre noblețe, devotament și eleganță.

PS: Din rațiuni de bun simț, am ales să scriu aceste rânduri după încheierea funeraliilor regale, iar nu mai devreme.

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • Raluca spune:

    Noblețe, devotament și eleganță… cuvinte frumoase, dar iata, chiar si autorul articolului demonstreaza ca acestea nu sunt mai mult decat niste cuvinte. Injuraturile, injuriile si adresarea violenta a fost, este si va fi intotdeauna apanajul intelegentelor reduse. Stie toata lumea! Cine vorbeste astfel nu doar ca nu se ridica deasupra celor cararora li se adreseaza, ci coboara, chiar, cateva trepte sub nivelul lor.

  • ElIon spune:

    Ce articol spurcat, cat de prost poti sa fii incat sa scrii astfel de gunoaile, gratuitule? Pupincurist de doi bani!
    Nu intelege saracu prost de ce lumii ii e scarba de el.
    Tu te numesti ziarist sau ce fel de cioara lipsita de demitate si de logica. Du-te si pupa-ti in cur regina ce nici nu-ti stia limba si i-a fost rusine sa accepte cetatenia romana. Scarbosule, ia spune-ne noua ce a facut aia la viata ei? Daca raspunsul e nimic notabil, ar fi onorabil din partea ta sa iti gasesti o meserie la care te pricepi. Lingaule!

  • alex spune:

    Nu am injurat si nu am comentat nimic legat de regina pentru ca nu m-a interesat si pentru ca vorbim de un om totusi (sotia cuiva, mama cuiva etc). Dar ca idee, titul de rege, regina, printesa si etc sunt titluri dobandite nu meritate. Acel om a devenit rege ca s-a nascut, sau s-a casatorit cu altul care la randul lui a dobandit acel titlu. Nu s-a chinuit foarte mult, nici macar nu a furat niste amarate de alegeri cum se practica acum. Eu cred in functia pentru care muncesti, nu in cea pe care o primesti doar pentru ca cica ai ” sange albastru”. Si acum daca autorul acestui articol a scris aceste vorbe nu a facut decat sa demonstreze ca se coboara la mintea unora mai slabi.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90