Donaris 930 x 122

consiliul local

(VIDEO) IONICĂ, UN PACHET DE NERVI. EPITEȘTI ÎI STĂ ÎN GÂT

Ionică, un pachet de nervi. ePitești îi stă în gât.

Citiți și: Pitești. Circ în CL Pitești făcut de tatăl cântărețului Randi! Video

A fost scandal ieri în ședința extraordinară a Consiliului Local Pitești. Pe lângă discuțiile aprinse pe care le-a avut cu unul dintre consilierii opoziției (detalii și imagini, AICI), primarul Cornel Ionică a fost deranjat și de echipa ePitești, pentru că am îndrăznit să filmăm toată ședinta CL (!!!).

O persoană publică, plătită din bani publici, își iese din minți pentru că este filmată într-o instituție publică, în timp ce se desfășoară o ședință publică! Asta este capacitatea de reacție a primarului Cornel Ionică!

Citiți și: Tatăl lui Randi, în CL Pitești: Stopați această înșelătorie!

De ce este atât de deranjat primarul atunci când este filmat sau fotografiat de un jurnalist de la ePitești? Când vine vorba de alte instituții de presă argeșene, Ionică nu are nimic de obiectat.

”Nu-mi place să stau în aparatele astea! M-ai ținut cu aparatul ăla, m-ai filmat…!”, mi-a spus ieri, în ședința de CL, primarul (legal, avem voie să filmăm). Ce nemulțumire are Ionică? ”Deci, dumneavoastră, pe site-ul dumneavoastră, nu atingeți nici măcar un articol de la noi care vine cu explicații civilizate, mi le scoateți (…) Vă luați de noi pentru orice vreți și ce nu vreți!”

După cum am făcut-o și ieri, îi cerem PUBLIC lui Cornel Ionică să arate dovezi din care să reiasă că ePitești nu îi prezintă poziția față de articolele apărute pe site. Din contră, domnule primar, avem nenumărate materiale în care cerem un punct de vedere oficial din partea dumneavoastră, în calitate de primar al municipiului Pitești, însă, fără rezultat. Ba mai mult, ePitești a luat în calcul și a prezentat, ca punct de vedere, inclusiv comentariile lăsate de edil (sau cine postează în numele lui) pe rețelele de socializare (deși nu reprezintă un mod oficial de a răspunde).

Ionică a continuat: ”Și eu pot să vă pozez, să vă pun peste tot, și am și eu niște mii de colaboratori!”. Am sesizat, domnule primar, că puteți face asta! În ceea ce privește această situație, ePitești a luat poziție. Colaboratorii dumneavoastră vor avea o ”surpriză” plăcută!

Primarul ne mai spune că ”avem de învățat”, că alți ziariști sunt ”consacrați”, iar nu ”postaci”, după cum a insinuat că am fi noi, jurnaliștii de la ePitești.

Cornel Ionică are o problemă cu ePitești, este clar! Nu e pentru prima dată când face acuzații la adresa noastră și ne numește ”postaci”(imagini, AICI). Pentru primar, un jurnalist bun este acela care aplaudă, care laudă, care nu are curajul să spună lucrurilor pe nume.

Insistăm ca primarul Ionică să ne prezinte, cu dovezi, că ne-a transmis puncte de vedere pe care noi nu le-am luat în calcul. Insistăm să vină cu argumente solide atunci când face acuzații.

Sa fie foarte clar: ePitești își va face în continuare treaba și va prezenta, fără menajamente, cu dovezi, derapajele Primăriei și ale instituțiilor subordonate acesteia. Când proiectele și investițiile din Pitești vor fi vizibile, noi, cei de la ePitești, vă vom aplauda. Până atunci, vă invităm, domnule Ionică, să vă faceți treaba de edil!

La terminarea ședinței CL, primarul ne-a așteptat și ne-a abordat pe aceleași teme. Avem dovezi VIDEO cu discuția, însă, din bun simț, nu le vom publica. Dacă este cazul, le vom prezenta publicului larg.

P.S. Domnule primar Cornel Constantin Ionică, vă recomandăm să aveți mai mult respect față de jurnaliști, în special față de cei care arată și dovedesc ceva! Prietenul cel mai bun este cel care îți spune în față greșelile, nu cel care nu te contrazice NICIODATĂ. Cel care îți cântă în strună te va TRĂDA cu prima ocazie! (v-o spun deși nu suntem prieteni și nici nu-mi doresc asta!).

Încă ceva: sunteți primarul tuturor piteștenilor, nu doar al celor care v-au ales sau al celor care vă ridică osanale!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA