NOR CURIER 930X122

politist

El este cel mai rapid polițist din Argeș

Comisarul Mărgărit Florian-Sorin, din cadrul Serviciului pentru Investigare a Criminalităţii Economice Argeş a obţinut locul I, la Campionatul de Atletism şi Cros al M.A.I., desfăşurat în perioada 21-24 septembrie 2021, în municipiul Târgu-Jiu.

Citiți și: Polițist în misiune, accidentat grav de un șofer băut

Competiţia, organizată de Centrul Cultural al M.A.I., a reunit la start peste 150 de cadre din toate structurile Ministerului Afacerilor Interne, care şi-au etalat performanţele sportive în cadrul a 23 de probe.

„Colegul nostru a participat la proba de 100 m atletism, la categoria de vârstă 35-45 de ani, situându-se pe primul loc.

Citiți și: Un polițist din Pitești, salvatorul neașteptat al unei tinere, lângă Dedeman

Nu este pentru prima dată când poliţistul participă la acest concurs, de-a lungul anilor, încă din 2009 (aproape în fiecare an), performanţele fizice ale ofiţerului fiind recunoscute şi răsplătite cu locuri pe podium, de fiecare dată.

Îl felicităm pe colegul nostru pentru rezultatele obţinute şi îi dorim mult succes în activităţile viitoare!”, a transmis IPJ Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90