Donaris 930 x 122

politisti

Emoţii pentru poliţiştii de mâine. Astăzi au examen, probă scrisă

Emoţii pentru poliţiştii de mâine. Astăzi au examen, probă scrisă.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

„5.182 de tineri candidați au trecut de primele două probe eliminatorii ale concursului de admitere în școlile postliceale ale MAI și astăzi susțin proba scrisă!”, a anunţat ministrul Lucian Bode.

Începând din acest an, admiterea în școlile postliceale a suferit modificări importante. Astfel, proba sportivă este notată și contribuie la media finală de admitere, iar proba scrisă cuprinde un set de întrebări mult mai complexe din legislația specifică domeniului afacerilor interne, exerciții de evaluare a capacității de analiză și sinteză, dar și probe care vizează testarea raționamentului logic al candidatului.

Citiți și: Lebăda neînfricată a sfidat polițiștii la intrarea în Pitești

„O carieră în structurile MAI (polițist, jandarm, pompier sau polițist de frontieră) se construiește cu multă muncă, determinare și pregătire riguroasă […]. Aceste profesii oferă multe satisfacții, dar cer, totodată, și multă responsabilitate și sacrificii pe măsură”, a transmis ministrul Bode.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90