NOR CURIER 930X122

alin călinescu

    Emoționant la Balul Ancheta: Alin Călinescu dedică premiul primarului suspendat, Ion Georgescu

    Emoționant la Balul Ancheta: Alin Călinescu dedică premiul primarului suspendat, Ion Georgescu din Mioveni, Argeș

    Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

    Noapte de Gală la Pitești

    În seara zilei de 17 noiembrie 2023, elitele din Argeș s-au reunit la Balul Ancheta, găzduit de Ramada Events în Pitești.

    Evenimentul, organizat anual de Săptămânalul Ancheta de-a lungul a 20 de ani, a adunat oameni de afaceri, politicieni, șefi de instituții, jurnaliști și alte personalități marcante ale județului.

    Citiți și: Călinescu, lansat cu jumătate de PNL: „Îi mulțumesc public lui Ion Georgescu!”

    Recunoaștere și apel la solidaritate

    Unul dintre momentele remarcabile ale serii a fost discursul lui Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni.

    Călinescu a fost distins cu o Diplomă de Excelență pentru punerea în scenă a Festivalului Analogue, un eveniment major în agenda festivalurilor naționale și internaționale.

    Dedicarea premiului

    Emoționantul discurs al lui Călinescu a avut un punct culminant! Acesta a dedicat premiul primit primarului suspendat Ion Georgescu, o figură centrală în sprijinirea și promovarea activităților culturale în Mioveni.

    „Premiul pe care l-am primit de la dumneavoastră, vreau să-l dedic domnului primar Ion Georgescu. Este într-adevăr o emoție foarte puternică pentru mine pentru că în această seară am venit neînsoțit de dumnealui. De când am participat prima dată la balul dumneavoastră am fost însoțit de domnul primar. Și acest premiu se îndreaptă către domnia sa”
    , a declarat Călinescu.

    Un tribut adus continuității și sprijinului

    Călinescu a adus în atenția audienței absența primarului Georgescu, cu care a fost prezent la edițiile anterioare ale balului, subliniind importanța sprijinului constant al acestuia pentru cultura și comunitatea locală.

    Parcursul lui Alin Călinescu

    Alin Călinescu conduce Centrul Cultural Mioveni din anul 2018, având un rol activ în promovarea culturii și a evenimentelor artistice în regiune. Sub conducerea sa, Centrul Cultural Mioveni a devenit un punct de referință în peisajul cultural al județului Argeș.

    Concluzie

    Balul Ancheta de la Pitești nu a fost doar o sărbătoare a excelenței locale, ci și o platformă pentru exprimarea aprecierii și solidarității în comunitate. Dedicația lui Alin Călinescu pentru Ion Georgescu reprezintă un moment emoționant de recunoaștere a importanței continuității și sprijinului în domeniul cultural.

     

     

    Emoționant la Balul Ancheta: Alin Călinescu dedică premiul primarului suspendat, Ion Georgescu

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Un comentariu

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3