New Profesional Consult 930 x 122

lalele

conferinta_simfonia_lalelelor01

EVENIMENT ÎN PREMIERĂ LA „SIMFONIA LALELELOR”

Conducerea Primăriei Piteşti s-a întâlnit în această săptămână, pentru a doua oară, cu reprezentanţii agenţiilor de turism şi ai hotelurilor din municipiu ca să discute despre posibilităţile de promovare a „Simfoniei Lalelelor”.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

„Simfonia” va ajunge în perioada 11-13 aprilie 2014 la cea de-a 37-a ediţie.

Agenţiile de turism vor să lanseze pachete speciale pentru acest eveniment, urmând să se ia legătura şi cu Institutul Pomicol din Mărăcineni şi cu Institutul Viniviticol pentru includerea de vizite la cele două institute, inclusiv cu degustări de vinuri.

Citiți și: Pitești. Ce se întâmplă în 2024 cu taxele și impozitele

O altă idee care s-a desprins în urma discuţiilor se va pune în practică în prima noapte a „Simfoniei”, noapte în care expoziţia dendrofloricolă va fi deschisă pentru publicul larg. Este pentru prima dată când la „Simfonia Lalelelor” va avea loc un asemenea eveniment, de tip „noapte albă”. S-a decis ca „noaptea albă” să fie cea de vineri spre sâmbătă, prima de după deschiderea evenimentului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90