Donaris 930 x 122

asociatie

EXCLUSIV! AI BLOCUL CURAT ŞI FĂRĂ DATORII? PRIMĂRIA TE POATE PREMIA!

Asociaţiile de proprietari din Piteşti care nu înregistrează datorii mai vechi de 30 de zile la furnizorii de utilităţi, dar care au şi blocurile bine îngrijite au șansa să fie premiate de municipalitate.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Primăria anunţă începerea unei noi ediţii a concursului „Cea mai gospodărită asociaţie”. O comisie specială a Primăriei va vedea la faţa locului cum arată blocurile asociațiilor care se vor înscrie în concurs. Pe lângă lipsa datoriilor şi modul cum arată clădirea, vor conta şi felul în care sunt îngrijite şi amenajate spaţiile verzi aferente şi dacă blocul este reabilitat termic sau nu. Concursul va debuta pe 1 aprilie, iar înscrierile se vor face până pe 14 aprilie.

Vor fi acordate un premiu pentru cea mai bine gospodărită asociaţie de proprietari din întreg municipiul şi câte un premiu pentru cea mai bine gospodărită asociație din fiecare cartier în parte. Valoarea premiilor urmează să fie stabilită și dată publicității. Premiile vor fi înmânate cu ocazia Zilelor Municipiului (20-21 mai).

Citiți și: Pitești. Ce se întâmplă în 2024 cu taxele și impozitele

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3