New Profesional Consult 930 x 122

persoană blocată

Exclusiv/Argeș: Cine este bărbatul care a murit prins sub tractor

Urgență maximă în Argeș: Persoană prinsă sub tractor! Intervine descarcerarea

Citiți și: Incident grav lângă Pitești: Și-a văzut moartea cu ochii!

Update 3

,,În ziua de 14 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi fost prinsă sub un tractor care s-a răsturnat, pe un teren viran de pe raza comunei Beleți Negrești.

Citiți și: Pitești. S-a dat alarma pe Frații Golești! A avut nevoie de ajutor

La fața locului au fost direcționați polițiștii Secției de Poliție Rurală Călinești, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Pompierii argeșeni au intervenit pentru extragerea persoanei vătămate, ulterior fiind constatat decesul bărbatului în cauză, de 58 de ani, cu domiciliul în Topoloveni.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.

Verificările au fost preluate de polițiștii Fornațiunii Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, cercetările fiind continuate, sub supravegherea Parcehtului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.”, transmite, oficial, Poliția Argeș.

Update 2

Potrivit surselor noastre, bărbatul care a decedat prins sub tractor este un inginer de la un Ocol Silvic din Argeș.

Bărbatul avea 52 de ani și a decedat pe loc după ce utilajul a căzut peste el.

Update 1

Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării au identificat o victimă de sex masculin, în vârstă de aproximativ 52 ani, blocată sub utilaj.

De urgență, colegii au acționat pentru extragerea acesteia, însă, din păcate, nu au mai putut face nimic altceva, persoana prezentând semne incompatibile cu viața.

Știre inițială

Urgență maximă în Argeș: Persoană prinsă sub tractor! Intervine descarcerarea

Pompierii intervin de urgență, în aceste momente, în localitatea Beleți Negrești.

Potrivit primelor informații, o persoană este prinsă sub tractor, transmite ISU Argeș.

La misiune participă pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni și Detașamentul Bradu cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și o Descarcerare.

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 CAPRA 3