930×122 CAPRA 5

accident ATV

Exclusiv: Argeș/Video. Șofer de ATV rupt de beat face accident!

Exclusiv: Argeș/Video. Șofer de ATV rupt de beat face accident!

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

Update ora 13.45

Poliția Argeș vine cu precizări oficiale:

Citiți și: Șofer băut și agresiv, gest șocant! A făcut prăpăd în trafic

,,Polițiștii din cadrul Poliției Rutiere Mioveni au depistat un bărbat de 29 de ani, din Pitești, care conducea un ATV, pe strada Ion Pillat din Mioveni, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Având în vedere că rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin.1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”

Știre inițială ora 10.34

Un șofer de ATV a produs un accident seara trecută, după ce a intrat într-o depășire periculoasă.

Publicația noastră a intrat în posesia unor imagini, în exclusivitate, în care se poate observa cum șoferul unui ATV alege să intre cu viteză într-o depășire, lovind un autoturism care efectua o manevră de parcare.

Potrivit informațiilor ePitești, bărbatul care conducea ATV-ul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Exclusiv: Argeș/Video. Șofer de ATV rupt de beat face accident!

Din sursele publicației noastre, rezultatul etilotestului ar fi indicat o alcoolemie de aproximativ 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din fericire, nu ar fi fost victime în urma accidentului, ci doar pagube materiale.

Cel mai probabil, conducătorul ATV-ului se va alege cu dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și producerea unui accident.

Iată imaginile surprinse aseară, de un participant la trafic:

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90