Donaris 930 x 122

contract colectiv

Exclusiv. Negocieri de ULTIM MOMENT la Dacia! Ce s-a decis!

Astăzi, 21 noiembrie, au avut loc negocieri la Uzina Dacia cu privire la modificarea contractul colectiv de muncă.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

În ședința de negocieri din data de 21 noiembrie 2022 comisia de negociere din partea Sindicatului Autoturisme Dacia a solicitat modificarea art. 4 alin. 4 din CCM 2022, în următoarea formă:

„Drepturile salariaților și clauzele prevăzute în CCM 2023 sunt minimale și reprezintă baza de negociere a CCM 2024.”

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Pentru un punct de vedere oficial în legătură cu acest subiect, ePitești a luat legătura cu Liderul de Sindicat Dacia, Viorel Ungureanu.

„A avut loc o rundă de negocieri care era stabilită. Am avut o solicitate vizavi de trecerea art. 4 alin. 4 în care drepturile sunt minimale și reprezintă baza de negocieri pentru 2024, dacă ajunge la un acord pe contractul din 2023.

Nu au avut un răspuns, au zis că vor lua un mandat cu privire la acest articol. Ne-am oprit aici, nepunând în discuție revendicările și ceea ce vrem să abordăm în cadrul contractului colectiv de muncă de anul acesta.

Următoarea reuniune va avea loc joi, 24 noiembrie 2022”, a declarat Viorel Ungureanu în exclusivitate pentru ePitești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3