930×122 CAPRA 5

blocuri

parcare

EXCLUSIV! REGULAMENTUL PRIVIND PARCĂRILE CU TAXĂ DE LA BLOCURI, ÎN PERICOL!

Unii piteșteni abia aşteaptă ca autorităţile să ajungă şi la blocul lor cu repartizarea locurilor de parcare rezidenţiale cu taxă. Există, însă, şi cetăţeni, dar şi agenţi economici care sunt foarte nemulţumiţi de soluţia găsită de Primărie.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Patru firme din zona centrală a orașului au făcut chiar o plângere pe adresa Primăriei şi ameninţă cu un proces pentru anularea hotărârii prin care s-a instituit taxarea locurilor de parcare de la blocuri! Cele patru firme sunt din zona blocurilor Fortuna şi au formulat o plângere prealabilă pe adresa Primăriei Piteşti prin care solicită anularea hotărârii de instituire a locurilor de parcare cu taxă la blocuri, precum şi a regulamentului aferent adoptate anul trecut Consiliul Local.

Practic, firmele respective luptă pentru a avea acces liber la spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea. Primăria îşi menţine, însă, punctul de vedere, arătând că atât hotărârea, cât şi regulamentul incriminate de petenţi au fost adoptate conform prevederilor legale în vigoare.

Citiți și: Schimbare uriașă! Este obligatoriu

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90