New Profesional Consult 930 x 122

aerodrom

EXERCIȚIU ISU: SITUAȚIE DE URGENȚĂ PE AERODROMUL GEAMĂNA

Un exercițiu organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș s-a desfășurat astăzi pe strada Depozitelor din Pitești.

Citiți și: Argeș. Intervenție de urgență! Arde!

Exercițiul, la care au participt două echipaje de pompieri cu tot atâtea autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj cu o autospecială de decontaminare CBRN (apărare chimică, biologică, radiologică și nucleară), a avut loc la un operator economic.

Exercițiul a simulat intervenția pompierilor în cazul unui incendiu de amploare.

Citiți și: Trafic blocat! Alertă la o scară de bloc: Au intervenit pompierii

Tot astăzi, un alt exercițiu ISU s-a desfășurat pe aerodromul de la Geamăna, din Bradu (foto).

A fost simulată o intervenție de urgență în cazul prăbușirii cu motorul în flăcări (din cauza unei defecțiuni tehnice) a unui avion de mici dimensiuni peste două locuințe.

Au fost mobilizate cinci echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu un container multirisc, o autospecială de descarcerare grea și o autospecială de primă intervenție și comandă.

La exercițiu a participat și un echipaj cu mijloace de primă intervenție de la aerodrom. (Sursă foto: ISU Argeș) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3