New Profesional Consult 930 x 122

fântână

FÂNTÂNA MUZICALĂ DIN PIAŢA PRIMĂRIEI, „ÎMBRĂCATĂ” DE IARNĂ

Fântâna muzicală arteziană din piaţa Primăriei a municipiului Piteşti nu mai funcţionează, apa fiind oprită din cauza temperaturilor scăzute.

Citiți și: Noi zile libere!

În fiecare iarnă, însă, acest loc devine unul feeric, întrucât fântâna este împodobită cu fel de fel de instalaţii electrice ornamentale care fac deliciul trecătorilor şi al celor care petrec mai mult timp în acest loc.

Pentru iarna 2014-2015, fântâna a fost împodobită cu instalaţii care imită nişte sloiuri imense de gheaţă, iar printre acestea sunt doi oameni de zăpadă stilizaţi.

Citiți și: Voucherele sociale, încărcate înainte de sărbători

Conform spuselor viceprimarului Cornel Ionică, iluminatul public ornamental pentru sărbătorile de iarnă va fi pornit în tot oraşul pe 1 decembrie, de Ziua Naţională, în cadrul unei ceremonii care se va încheia cu retragerea cu torţe a militarilor Garnizoanei Piteşti pe traseul piaţa „Vasile Milea” – piaţa Primăriei. Încă nu a fost decisă ora la care să fie pornit iluminatul.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90