930×122 CAPRA 5

cod de vreme rea

Femei blocate în inundațiile din Argeș

Femei blocate în inundațiile din Argeș

Citiți și: Restricții majore de circulație! Situație de urgență: Ce drumuri sunt închise

Update, 13.36

Ionuț Tunaru, purtător de cuvânt ISU Argeș, transmite faptul că cele două femei blocate într-o autoutilitară pe un drum comunal de pe raza comunei Valea Danului au încercat, fără succes, să treacă prin apa care s-a revărsat pe drum.

Citiți și: Dezastru lângă Pitești Arena, azi noapte!

Pompierii au reușit să ducă femeile într-o zonă sigură după ce au intervenit cu un buldoexcavator al unui operator economic din zonă.

Știre inițială

Vremea rea nu ne dă pace!

Fenomenele extreme și instabile au afectat, într-un timp scurt, zona de nord a județului.

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru evacuarea apei din gospodării, unde au fost inundații chiar și la un adăpost de animale, și de pe un drum comunal, unde două femei au rămas blocate într-o autoutilitară.

Iată ce transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș:

Argeș. Inundațiile au făcut prăpăd! Animale și persoane, blocate

În urma precipitațiilor abundente căzute într-un timp scurt în zona de nord a județului nostru, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au fost solicitați să intervină în:
– (ora 06:22) evacuarea apei dintr-o gospodărie din localitatea Corbeni, unde un beci, un adăpost de animale și o magazie au fost inundate.

Inundatie 2

Inundație Corbeni

Apa a pătruns după ce un canal de scurgere a apei s-a înfundat și a fost nevoie de intervenția Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență cu un buldoexcavator;

 Femei blocate în inundațiile din Argeș

– (07:20) extragerea a două persoane de sex feminin blocate într-o autoutilitară după ce apa unui curs de apă din localitatea Valea Danului a ajuns pe drumul comunal.

inundatie

Inundație Valea Danului

Pentru evacuarea persoanelor s-a folosit un buldoexcavator de la un operator economic.

 

Nu a fost nevoie de acordarea primului ajutor calificat;
– în prezent, după retragerea apei, pompierii intervin în localitatea Albeștii de Argeș pentru evacuarea apei din două beciuri.”

 

Autoritățile transmit că vremea va continua să fie instabilă și vom avea parte chiar și de un cod roșu de averse torențiale.

Publicația noastră a relatat subiectul AICI: – Vremea rea nu ne dă pace! Argeșul, sub cod de vreme extremă -.

Sursă foto și video: ISU Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3