930×122 CAPRA 5

inundatie

Video – Inundație pe aleea Velișoara din Pitești

În urma ploilor însemnate cantitativ din ultimele ore,  aleea Velișoara din Pitești este inundată.

Citiți și: Dezastru lângă Pitești Arena, azi noapte!

Locuitorii se confruntă des cu această problemă, mai ales în perioadele cu precipitații abundente.

 

Citiți și: Inundații puternice pe un drum național important!

 

Amintim că, pentru strada Velișoara s-a semnat în urmă cu aproape patru luni un contract de proiectare și execuție lucrări pentru regularizarea pârâului cu același nume – „Regularizare Pârâu Velișoara Grigorești” cu operatorul câștigător al licitației, SC HIDRO CONSTRUCȚIA ARGEȘ SA –  tocmai pentru a preîntâmpina inundațiile care au loc în zonă.

 

 

Pentru că aleea care se intersectează cu strada Velișoara nu este proprietatea Primăriei, în zonă nu se pot face investiții. Locuitorii sunt cei care trebuie ia măsuri pentru a împiedica inundațiile.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Moraru Ionel spune:

    Părerea mea e să facă o petiție către Dumnezeu să nu mai plouă pentru că autoritățile au alte preocupări nu să rezolve solicitările plătitorilor de taxe și impozite, dacă nu le dai banii la timp au grijă să te taxeze!?.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90