Donaris 930 x 122

inundatie

Video – După ploaie, localnicii din Mărăcineni au ieșit la pescuit…în stradă

În urma ploii torențiale, strada Gropeni din Mărăcineni este inundată.

Citiți și: Dezastru lângă Pitești Arena, azi noapte!

Un cititor ePitești.ro a făcut haz de necaz pe această temă și a ieșit la „pescuit” în mijlocul străzii. Clipul video a fost trimis la adresa redacției, în urmă cu puțin timp.

 

Citiți și: Inundații puternice pe un drum național important!

Reamintim că, locuitorii străzii Gropeni din Mărăcineni sunt puși des în astfel de situații din cauza faptului că, pe această stradă lucrările sunt într-o continuă desfășurare, însă rezultatele nu se văd.

În legătură cu situația acestei străzi, ePitești.ro a mai realizat un articol la începutul acestui an în care prezenta nemulțumirile localnicilor cu privire la stadiul lucrărilor și modul în care acestea se desfășoară sau mai bine spus, nu se desfășoară.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3