930×122 CAPRA 5

Ana Georgescu

    ”Femei care condamnă alte femei. Abject!”

    Argeșeanca Ana Georgescu, despre care ePitești v-a vorbit în urmă cu ceva timp, (Subiectul pe larg, AICI: O argeșeancă este zâna surprizelor. Imagini video emoționante) nu este doar o zâna a surprizelor.

    Citiți și: O ARGEȘEANCĂ POVESTEȘTE DIN CULISELE EMISIUNII „TE PUI CU BLONDELE?”

    Chiar dacă principala ei afacere, „Surprize la domiciliu Argeș VIP”  ,îi ocupă mare parte din timp, luând la pas județul Argeș și uneori chiar și țara, în numele persoanelor plecate în străinătate, care își doresc să le aducă un zâmbet pe buze celor rămași acasă, Ana are timp să-și facă vocea auzită și pe blogul său – ANNAZIDEZI.

    Aici împărtășește cu oamenii experiențele trăite, opiniile și credințele sale.

    Un subiect pe care Ana l-a abordat în ultima postare pe blogul său face referire la cazul femeii care a fost dată dispărută de către soțul ei, în urmă cu câteva zile (Subiectul pe larg, AICI: Soțul tinerei dispărute, apel disperat: „Vă rog să mă ajutați, avem 2 copii care își așteaptă mama!”), iar ulterior s-a constatat că, de fapt, femeia și-a părăsit soțul și cei doi copii pentru un alt bărbat (Subiectul pe larg, AICI – Argeș: Femeia dispărută a fost găsită. Și-a abandonat soțul și cei doi copii pentru un alt bărbat).

    Femei care condamnă alte femei. Abject. Un titlu care mă dezgustă, dar care trebuia folosit.

    De curând o mamă a fost dată dispărută de soțul ei în orașul meu. S-au făcut demersurile necesare la poliție, s-a mediatizat cazul pe rețelele de socializare, în special faptul că unul dintre copiii femeii dispărute suferă de leucemie, iar în prag de sărbători mama l-a abandonat pe el și pe fratele lui.

    Articolele apărute în presa argeșeană au fost nemiloase. S-au distribuit în zeci de grupuri. Oamenii au început acuzele cu o ură nejustificată la adresa femeii. În principiu femeile. Ele constituiau majoritatea celor care o numeau în fel și chip. Aceleași femei care probabil au greșit și ele vreodată. S-a descoperit apoi că mama a plecat de bunăvoie de acasă. Motivul? S-a îndrăgostit de altcineva în timp ce era în spital cu copilul bolnav. Nu știu dacă sigur asta a fost tot. Spun ce spune presa.

    Nimeni nu s-a gândit la motivele care a dus la asta. Ce stă oare la baza acestui eveniment? E cineva care a trăit exact aceleași lucruri trăite de femeia respectivă? Cunoaște cineva exact cum era atmosfera în casa lor?

    Poate soțul știa oarecum de ce se petrece. Poate a vrut să facă public tot evenimentul ca să capete sprijin și să se vindece prin blamarea soției. Nu știu, cred.

    Poate mama respectivă trece printr-o perioadă foarte grea în care și ea are nevoie de sprijin moral. Și nu l-a găsit acasă. Nu cred că e foarte ușor să treci prin ce a trecut ea. Iar ca mamă pot să spun că nu poți îngriji un copil sau pe cineva bolnav dacă tu nu ești bine. Pur și simplu nu ai putere. Cred că a cedat presiunilor și gândurilor. E de înțeles în situația dată.

    Mă uimește ura asta gratuită. Împroșcată cu mizerii și cu cuvinte dintre cele mai jignitoare. Și culmea, tot de la alte femei. Care probabil au și ele traume, le e și lor greu, se simt și ele copleșite câteodată. Dar care se ascund și pun măști. Măști de mame perfecte, soții model, femei ireproșabile care nu ar putea să facă asta niciodată.

    Eu cred că e greu. Nu cunosc personal persoanele implicate în poveste. Dar ca femeie sunt pur și simplu oripilată de cum a fost judecată o mamă. Cine suntem noi să ne dăm cu părerea în public? Cine emite judecățile de valoare pe grupuri? Femeile care ar trebui să se susțină.

    În încheiere aș vrea să faceți un exercițiu de gândire. Dacă ar fi fost invers. Soțul se îndrăgostea și pleca de acasă? Cine era de vină? Vă spun eu. Amanta, desigur. Ea i-a sucit mințile și l-a luat de lângă copilași. Că doar nu era el.”, a scris Ana Georgescu pe blogul său, ANNAZIDEZI.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    2 comentarii

    • Lautarescu spune:

      Dacă o mamă își părăsește copii, nu există nicio scuză. Asta într-o lume normală. Dar se pare că normalul devine anormal.

    • Andrei spune:

      Trăim intr-o țara unde dacă ai familie frumoasa și copii ești prost. Trebuie sa ai amanta, nevasta la produs și copii niște drogati și betivi. In România oamenii normali au devenit anormali. Majoritatea familiilor sunt divorțate dar nimeni nu se gândește la viitorul copiilor. Toate femeile râvnesc la mai mult mai mult niciodată nu le ajunge ce au acasă.

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90