Donaris 930 x 122

amenzi

FIRMĂ DE PRELUCRARE A LEMNULUI DIN COȘEȘTI, AMENDATĂ CU 15.000 DE LEI

În perioada 23-29 februarie 2020, poliţiştii argeşeni au desfășurat mai multe acțiuni de combatere a tăierii, sustragerii și comercializării ilegale de material lemnos.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Au depistat 15 persoane, cu vârste cuprinse între 23 și 48 de ani, care au transportat material lemnos pe drumurile publice cu atelaje sau autoutilitare fără documente legale.

Totodată, în urma controalelor efectuate împreună cu specialiști ai Gărzii Forestiere Ploiești, au fost sancționate două societăți comerciale având ca obiect de activitate prelucrarea și comercializarea de material lemnos cu sediul pe raza comunelor Coşești și Bughea de Sus, în cazul cărora au fost constatate nereguli privind expedierea de material lemnos fără provenienţă legală.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

„Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, conform Legii 171/2010, în valoare totală de 38.000 de lei, și a fost confiscată cantitatea de peste 50 de metri cubi de lemn de foc de diverse esenţe, precum și peste 2 metri cubi de cherestea”, informează IPJ Argeș.

Material lemnos în valoare de peste 6.500 de lei, confiscat de la o singură firmă

Cea mai mare sancțiune i-a fost aplicată unei societăți comerciale din Coșești cu obiect de activitate prelucrarea și comercializarea materialului lemnos, în cazul căreia s-au constatat nereguli privind expedierea de material lemnos, a cărui provenienţă nu era justificată cu documente legale. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3