930×122 CAPRA 5

scoli

    FOTO: IES COPIII DE LA ŞCOALĂ

    Ora 11, Mioveni. Cursurile la şcoala Liviu Rebreanu s-au încheiat, iar copiii pleacă de la şcoală însoţiţi de părinţi sau bunici. Remarcăm că, deşi există mai multe zone aglomerate, aproape nimeni nu poartă masca aşa cum trebuie

    Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

    FOTO, click pentru a mări imaginea

    Citiți și: Atenție! Va fi obligatoriu în toate școlile și liceele!

    Situaţia este discutabilă şi reprezintă o scenă relevantă dintr-un plan general care include mai toate unităţile de învăţământ.

    Cei mici fac oricum un efort uriaş la ore, unde sunt obligaţi să poarte masca pe figură. Evident că, în drum spre case, simt nevoia să respire. Oamenii au dreptatea şi nevoile lor, în ciuda recomandărilor şi teoriilor lansate de autorităţi.

    Sigur că prevenim într-o bună măsură transmiterea de viruşi purtând masca, însă oameni suntem cu toţii. Nu ne putem supune cu stricteţe unor reguli care pun confortul nostru pe ultimul loc.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3