930 x122 grota rece

firmă

GARDA DE MEDIU A ÎNCHIS O FIRMĂ ARGEŞEANĂ

Comisariatul Judeţean Argeş al Gărzii Naţionale de Mediu a făcut în primele şase luni ale anului în curs 809 acţiuni de control şi a dat 59 de sancţiuni, dintre care 38 amenzi în valoare totală de 810.000 de lei.

Citiți și: Argeș. Administrator de firmă, anchetat pentru fapte grave

Garda de Mediu a mai dispus închiderea unei firme, suspendarea activităţii la alţi doi agenţi economici şi a înaintat o sesizare organelor de cercetare penală (fără însă să facă publice entităţile economice cărora li s-au aplicat aceste sancţiuni).

Principalele abateri constatate au fost funcţionarea fără autorizaţie de mediu, nu s-au luat toate măsurile necesare pentru stocarea în condiţii corespunzătoare a tuturor deşeurilor, depăşirea capacităţii de depozitare a deşeurilor, neasigurarea colectării selective a deşeurilor. Acţiunile de control vor continua.

Citiți și: Argeș. O firmă importantă angajează!

(Foto: radiocluj.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90