Donaris 930 x 122

concurs

HAOS ÎN TRIVALE

Haos în Trivale. În aceste momente, la Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân” (nr. 13) din cartierul Trivale se desfășoară un concurs de matematică, afluența de copii și părinți din întreg Piteștiul fiind foarte mare.

Citiți și: Milioane de români scutiți de taxe! Anunț fabulos

În condițiile în care mulți cetățeni au aruncat alandala zăpada din parcări, iar unii șoferi și-au lăsat mașinile la voia întâmplării, bulevardul Libertății, care duce spre școală, a fost blocat. S-a creat un ambuteiaj, șoferii stând pe loc zeci de minute.

Mulți părinți și-au lăsat copiii să meargă singuri în școală, pentru că nu și-au putut abandona mașinile. Se pare că directorul școlii nu a anunțat Poliția Locală că la unitatea sa este un concurs care implică participarea multor elevi și, implicit, un aflux mare de mașini, astfel încât o asemenea situație să fie evitată.

Citiți și: Haos în trafic: Piteștiul este „paralizat”! Evitați aceste zone!

Atenție! Peste circa două ore vin părinții la școală să își ia copiii!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3