NOR CURIER 930X122

apartamente

HERMES NORD: GARSONIERE ȘI APARTAMENTE NOI, DIRECT DE LA DEZVOLTATOR

Cauți un apartament în Pitești, dar nu oriunde, ci aproape de punctele cheie ale orașului? Ansamblul Hermes Nord Residence din cartierul Găvana (strada Mircea Eliade – zona Kaufland) este soluția care te-ar putea avantaja.

Citiți și: Exclusiv. Clădire cu buncăr în Centru – Spații comerciale, servicii medicale și apartamente

Complexul este situat la 5 minute de mers față de stațiile mijloacelor de transport în comun, lângă Școala Gimnazială „Matei Basarab” și Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino” și în imediata apropiere a magazinului Kaufland.

Oferta include garsoniere și apartamente cu două și trei camere, bine compartimentate, predate și amenajate complet, conform cerințelor clienților. Toate materialele folosite la finisaj sunt de calitate și bun gust. Prețurile încep de la 38.000 de euro.

Citiți și: Vestea zilei pentru cei care au apartamente cu două camere și garsoniere

În plus, nu trebuie să-ți faci griji pentru mașina ta. Locurile de parcare sunt suficiente pentru fiecare apartament. Vino să te convingi și tu!

Sună la numărul de telefon 0734.999.939 sau intră pe pagina de Facebook Hermes Nord Residence!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90