New Profesional Consult 930 x 122

consiliul concurenței

Impact major: Tranzacție bancară uriașă afectează clienții

Impact major: Tranzacție bancară uriașă afectează clienții

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

Consiliul Concurenței a demarat investigații în legătură cu tranzacția prin care Intesa Sanpaolo S.p.A. intenționează să preia First Bank S.A.

,,Intesa Sanpaolo S.p.A. este activă în principal în domeniul financiar-bancar, fiind societatea-mamă a grupului Intesa Sanpaolo.

Citiți și: Tranzacție de 1,3 miliarde de € pe piața de retail

Pitești. Femeie în stare critică, transportată de urgență cu elicopterul SMURD

Grupul Intesa este prezent în România prin intermediul subsidiarei române, Banca Comerciala Intesa Sanpaolo Romania S.A.

First Bank S.A. este o instituție de credit activă pe piața serviciilor financiar-bancare din România, care operează o rețea de 40 de sucursale și oferă servicii atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice.

Mesaj de ultim moment și crucial de la Poliție, ISU, Jandarmerie și Antidrog

Impact major: Tranzacție bancară uriașă afectează clienții

Conform prevederilor Legii concurenței (nr. 21/1996), această operațiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenței, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilității cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax la nr. 021 405 45 12 sau prin e-mail la adresa servicii@consiliulconcurentei.ro în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.”, transmite Consiliul Concurenței, printr-un comunicat de presă.

Foto: Arhivă/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3