930×122 CAPRA 5

amenzi

Imunizare de grup, prin protest. Cât i-a costat pe participanţi ieşirea de ieri

Imunizare de grup, prin protest. Cât i-a costat pe participanţi ieşirea de ieri.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

A doua zi de proteste la Piteşti a fost una şi mai agitată, manifestanţii fiind mai mulţi şi mai vocali decât la precedenta ieşire. De această dată, protestul a început mai devreme, în jurul orei 18 şi s-a întins până târziu în noapte.

Oamenii au scandat lozinci împotriva lui Raed Arafat şi a Guvernului, mesajul fiind „Corupţia omoară, nu virusul” (FOTO).

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

 

 

Cum se vede din stradă? Ei bine, lumea e sătulă de restricţiile pe care trebuie să le suporte, cum-necum, de mai bine de un an de zile.

 

 

Pot să vă mărturisesc 100% că o bună parte a corpului de control din prima linie, oamenii legii, şi-ar dori să se termine odată cu aceste restricţii, dar sarcina de serviciu este să pună legea în aplicare. Astfel, în urma acţiunilor manifestanţilor, au aplicat un număr de aproximativ 100 de sancţiuni.

SANCŢIUNI

Poliţiştii au dat 77 de amenzi, în valoare totală de 23.000 de lei.

Jandarmeria a aplicat 24 amenzi în valoare totală de 12.800 lei și 3 avertismente. „Cu o seară înainte au fost aplicate 98 de sancțiuni, valoarea fiind de 27.000 de lei”, precizează IJJ Argeş.

Protestatarii s-au ales cu procese verbale şi, speră ei, cu mult dorita imunizare de grup.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3