930×122 CAPRA 5

terorism

ÎN AREST LA 15 ANI PENTRU TERORISM

UPDATE: Prezentaţi instanţei, cei doi puştani au fost plasaţi sub control judiciar. Judecătorii au ţinut cont de faptul că sunt minori şi nu aveau antecedente penale.

Citiți și: Un român care plănuia un atac terorist a fost reținut!

După cum v-am informat, procurori DIICOT Piteşti, alături de poliţişti din mai multe judeţe, au reţinut doi tineri care sunt acuzaţi de terorism. Puştanii au considerat că fac un „Challenge” (n.r. – provocare), telefonând la un  aeroport din Bucureşti şi ameninţând că au o bombă pe care unul dintre ei o va detona.

Deşi minori, pentru faptele considerate cu un potenţial deosebit de grav, s-a decis în urma audierilor să fie trimişi în arest.

Citiți și: ÎNGRIJORARE: TERORISM ÎN ARGEŞ

„După administrarea probatoriului, în cursul zilei de ieri, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore, faţă de doi minori, de 15 ani, din Bucureşti, respectiv Buzău”, a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt în cadrul IPJ ARGEŞ.

La expirarea termenului, vor fi prezentaţi instanţei de judecată pentru luarea unei măsuri preventive.

(Foto: Descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90