New Profesional Consult 930 x 122

AstraZeneca

În Argeș nu a ajuns lotul cu probleme de la AstraZeneca

În Argeș nu a ajuns lotul cu probleme de la AstraZeneca.

Citiți și: Vaccinarea cu AstraZeneca, oprită

Prefectura Argeș a anunțat în cursul zilei de ieri că în județul nostru nu au fost folosite vaccinuri din lotul ABV2856.

,,Pentru a răspunde numeroaselor interpelări din partea cetățenilor care s-au vaccinat sau au fost programați pentru vaccinare cu vaccinul AstraZeneca, Instituția Prefectului informează că în Județul Argeș nu au fost recepționate sau folosite vaccinuri din lotul ABV2856.

Citiți și: Spray-ul nazal anti-COVID devine realitate. AstraZeneca începe testarea

Asigurăm populația că nu există motive de îngrijorare, campania de vaccinare continuând să se desfășoare după programul stabilit.”

După ce mai multe țări au suspendat administrarea vaccinului produs de AstraZeneca din cauza reacțiilor adverse apărute, autoritățile din țara noastră, au decis ieri, scoaterea din centrele de vaccinare a dozelor rămase din lotul cu probleme.

Potrivit reprezentanților Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, în România s-au înregistrat până în acest moment 2.518 reacții adverse la vaccinul AstraZeneca, dintre care 861 reacții la persoanele imunizate cu serul din lotul ABV2856.

(Foto reprezentativ)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3