930 x122 grota rece

AstraZeneca

Alarmă privind vaccinul anti-COVID de la AstraZeneca. 9 țări suspendă vaccinarea

Alarmă privind vaccinul anti-COVID de la AstraZeneca. 9 țări suspendă vaccinarea oamenilor.

Citiți și: România ar putea fi obligată să cumpere ser ,,anti-pandemie”

Conform DIGI24.ro, în total sunt 9 țări care au suspendat administrarea vaccinului produs de AstraZeneca: Danemarca, Italia, Norvegia, Austria, Estonia, Luxemburg, Lituania, Letonia și Islanda. Alte detalii, AICI.

AstraZeneca nu a comentat cele două incidente.

Citiți și: La Pitești, medicii vor răspunde la întrebările oamenilor indeciși asupra vaccinării

Alarmă privind vaccinul anti-COVID de la AstraZeneca. La această oră sunt raportate reacții adverse grave cauzate, posibil, de vaccinarea cu soluţia de la AstraZeneca. Ministrul Sănătăţii din Danemarca a tras în urmă cu puţin timp un semnal de alarmă: „S-au primit raportări despre cheaguri de sânge care pot fi fatale în corp„.

Autoritățile sanitare au suspendat, din cauza măsurilor de precauție, vaccinarea cu AstraZeneca în urma unui semnal al unui posibil efect secundar grav sub formă de cheaguri de sânge fatale. În prezent, nu este posibil să se concluzioneze dacă există o conexiune. Acționăm devreme, trebuie investigat temeinic„, este mesajul lui Magnus Heunicke de pe Twitter.

(Foto: descriptiv)

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Ileana spune:

    De ce nu l au scos de la primele semne , primele decese ? Ba mai mult , l au asimilat și celor de peste 55 de ani : tot fusese testat ca “ mortal “ ! Eu aveam programare pe 15 martienla Pitesti ! Niște CRIMINALI CU ACTE IN REGULA !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3