Donaris 930 x 122

bloc

Încă patru blocuri în Pitești!

O firmă de tranzacții imobiliare a depus la Primăria Pitești Planul Urbanistic de Detaliu pentru construirea unei clădiri de locuințe colective și spații cu altă destinație cu regim de înălțime S/D+P+5E ÷ S/D+P+6E, pe terenul situat în municipiul Pitești, strada Alexandru Kirițescu, nr.17.

Citiți și: Apare o nouă taxă!

Amplasamentul studiat are o suprafață de 7.702 mp și are acces la trei căi de comunicație: strada Nicolae Iorga, Prof. Nicolae Brânzeu și Alexandru Kirițescu.

Funcțiunea dominantă a zonei este locuirea, cu regim de înălțime existent P+2E.

Citiți și: Bilanțul nenorocirii din Curtea de Argeș: Victime multiple și un decedat

Se propune construirea a trei clădiri cu regim de înălțime S/D+P+5E cu funcțiunea de locuire și o clădire  cu regim de înălțime S/D+P+6E cu funcțiuni mixte locuire și servicii compatibile locuirii, amenajări auxiliare (căi de acces carosabil și pietonale, locuri de parcare, loc de joacă pentru copii, spații verzi amenajate la sol).

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90