930×122 CAPRA 5

kaufland

Începe ridicarea noului Kaufland! S-a dărâmat vechea autobază din Prundu

Lucrările la noul supermarket Kaufland din cartierul piteștean Prundu sunt în plină desfășurare.

Citiți și: Exclusiv. Kaufland reacționează: ,,Ne cerem scuze! Un caz izolat!”

Proiectul începe să capete contur.

Citiți și: Centrul Comercial schimbă această zonă aglomerată! Se face un nou sens giratoriu!

Clădirile de pe terenul fostei autobaze din Prundu au fost demolate complet pentru a începe ridicarea supermarket-ului.

Imaginile video sunt surprinse ieri, 6 februarie.

 

Reamintim că, în luna iulie a anului trecut, ePitești a scris în exclusivitate informația conform căreia nemții de la Kaufland au intrat în posesia terenului de la fosta autobază din Prundu (Subiectul pe larg, AICI: Exclusiv – Video: Un nou supermarket Kaufland în Pitești).

Așa arăta terenul fostei autobaze în luna iulie a anului 2021.

 

La începutul lunii septembrie 2021 au început lucrările de demolare ale vechilor clădiri (Subiectul pe larg, AICI – Video: A început demolarea în Pitești pentru noul Kaufland).

Așa arăta atunci terenul pe care urmează să se construiască noul Kaufland din municipiu.

 

Afacerile cu magazine de acest gen sunt întâlnite la tot pasul prin Pitești. Pe fiecare străduță a orașului găsim fie un mini market, market sau super mega market. ePitești a făcut o mică analiză a acestor supermarket-uri existente în Pitești, transpusă într-un editorial. Subiectul pe larg, AICI: Piteștiul, sufocat de market-uri.

Astfel, și în luna octombrie a anului 2021, o echipă ePitești a fost să ”i-a pulsul” lucrărilor care erau în desfășurare pe terenul fostei autobaze din Prundu.

 

Supermarketul Kaufland din Prundu, cu intrare din bulevardul Petrochimiștilor, va fi al treilea din Pitești: Craiovei, Nord și Prundu.

Urmează al patrulea, care va fi pe bulevardul Nicolae Bălcescu, aproape de sediul Lisa Draxlmaier și vis-a-vis de zona BIG. Subiectul pe larg, AICI: Un mega complex în Pitești. Hipermarket, galerii, drive și electronice.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90