930×122 POSADA 5

droguri

Incredibil! A venit la Urgențe de 64 de ori în două luni. Voia să vadă dacă a făcut infarct

La Urgențe de 64 de ori în două luni pentru consum de droguri!

Citiți și: A distrus o petrecere și a băgat mai mulți invitați în spital. Poliția a intrat pe fir

Dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD Bihor, a declarat într-un interviu acordat News.ro că, în afară de urgenţele care sunt specifice unor perioade din an, precum cele legate de viroze sau gripă, sunt şi alte cazuri de pacienţi despre care spune că nu găsesc în alte locuri soluţii pentru rezolvarea problemelor de sănătate pe care le au, aşa că aleg să vină la urgenţă.

Un caz incredibil este al unui tânăr care s-a prezentat la Urgențe de zeci de ori într-o lună din cauza consumului de droguri.

Citiți și: Pitești. Sute de oameni la Spital și zeci de internări!

Un tânăr din Oradea a revenit în UPU din noiembrie de 64 de ori. A fost până la începutul anului acesta pentru că ştie că după consumul de cocaină riscul să dezvolte infarct miocardic este mare.

Şi atunci revine ca să verifice dacă nu cumva a făcut infarct miocardic.

E electrocardiograma care este suverană, îi facem pentru că nu vrem să păţească precum în fabula cu Petrică şi Lupul, îi spunem că nu are infarct, dar el este nemulţumit pentru că nu îi facem acele analize suplimentare pe care el le-ar vrea să i le facem şi pe care le identifică pe Google, crede că acelea îl exonerează de infarctul miocardic.”, a explicat Dr. Hadrian Borcea pentru sursa citată.

Sursă: News.ro

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

RAW FOTO 555 X 222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

570 X 90 CAPRA 3