930 x122 grota rece

maxi-taxi

ÎNGHESUIȚI CA SARDELELE ÎN MAXI-TAXI PE RUTA PITEȘTI-TOPOLOVENI

Înghesuiți ca sardelele în maxi-taxi pe ruta Pitești-Topoloveni. Transportul cu microbuze maxi-taxi este o rușine pentru județul Argeș. Nu mai departe de luna trecută am atras atenția asupra subiectului, în urma unei sesizări pe care am primit-o pe adresa redacției din partea unui cititor al publicației noastre.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Din nou, un pasager de pe ruta Pitești – Topoloveni sesizează problema, o situație incredibilă pentru o țară europeană în anul 2019.

„Situația din maxi-taxi pe ruta Pitești-Topoloveni este aceeași pe fiecare zi. Doar în momentul controalelor lucrurile stau mai bine. Călătorim, încă, precum sardelele. Bănuiesc că Poliția își ia dreptul pentru a închide ochii la neregulile acestor firme care au licență pe acest traseu, altfel nu înțeleg cum se permite așa ceva, ținând cont că traseul trece prin 4 raze ale Poliției: Topoloveni, Călinești, Ștefănești și Pitești.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Obligați la urletele șoferilor să ne înghesuim mai în spate să aibă toată lumea loc. De ce nu suplimentează cursele la orele de vârf? Vor câștiguri suplimentare pe riscul clienților, punându-le viața în pericol.

Ce așteaptă Poliția, un accident grav, să murim câțiva oameni ca să ia măsuri?”, este mesajul pe care ni l-a transmis „un călător pus în pericol”, atașându-ne și imagini care ar fi fost realizate astăzi.

Ce așteaptă Poliția? Este aceeași întrebare pe care i-am adresat-o și noi în urmă cu aproximativ un an. Fără rezultat. Controalele la microbuzele maxi-taxi de pe traseele interjudețene sunt insuficiente și fără rezultat pe termen lung.

Situația nu pare să reprezinte o problemă nici pentru șeful județului, Dan Manu.

Îi rugăm pe toți cei care știu sau care se confruntă cu astfel de situații să ne trimită pe adresa redacției fotografii sau/și filme cu microbuze maxi-taxi supraîncărcate, cu precizarea rutei și a datei. Ne puteți trimite informații sau imagini în acest sens, care pot deveni o știre, pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp, la numărul de telefon 0733.797.066.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90