SMART KIDS 930X122

jandarmi

ÎNTĂRIRI PENTRU JANDARMII ARGEŞENI!

Începând cu săptămâna aceasta, 15 studenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, arma Jandarmi, vor efectua stagiul de practică la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş până la sfârşitul lunii.

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

În primele zile elevii vor urma un program de acomodare cu specificul unităţii, le vor fi prezentate instructaje, programul şi misiunile Inspectoratului.

Aceştia vor desfăşura stagiul la subunităţile care asigură supravegherea şi protecţia unor obiective importante din judeţul Argeş, precum şi la detaşamentul mobil de intervenţie unde vor participa la misiunile ce revin subunităţilor de ordine publică.

Citiți și: Video. Jandarm argeșean, erou!

Studenţii vor fi repartizaţi pe lângă tutori profesionali cu experienţă, astfel încât stagiul de pregătire parcurs la I.J.J. Argeş să contribuie la o integrare cât mai bună a acestora în structurile operative, ulterior absolvirii.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA